Saturday, August 1, 2009

VANZEMALJCI DOLAZE NA NAŠU PLANETU


Bismillahi Rrahmani Rrahim,

Na Zemlji će nestati vode, a na našoj planeti će, umjesto nas ljudi, živjeti vanzemaljci. Do te informacije sam došao idući putem nauke i znanja ka Božijoj ljubavi i zadovoljstvu. Radi se o novim putevima i metodama spoznaje. Ljudi iz ovog našeg današnjeg vremena nisu razumjeli te nove metode. Ustvari, nisu se ni potrudili da ih razumiju. A radi se o spoznaji koja je od sudbonosnog značaja za čovječanstvo. Na ovom blogu naveo sam egzaktne dokaze da je Bog stvorio svijet koristeći svoje božanske programske, kibernetske i informacione sisteme, kao i zakonitosti. Koristeći te nove metode možemo, uz Božiju pomoć, otkriti sve tajne materijalnog Kosmosa. Na prijer: Kako se međusobno povezuju čestice u prirodi, kako funkcionišu procesi u hemiji, fizici, biohemiji, genetici i u svim drugim naukama, gdje se u Kosmosu nalazi naša planeta Zemlja, kako izgleda arhitektura Kosmosa?- itd. Te tajne su, prema mom mišljenju, znatno kompleksnije od tajni budućih događaja. Zbog toga ti tekstovi sa ovog bloga potvrđuju kompetentnost autora tih tekstova da ponešto kaže i o budućim događajima. Ovom prilikom ću informisati čitaoce da sam, idući tim putevima spoznaje u ime Allaha, dž.š. na dan 17.08.1978.g., u 6,45 sati, na vančulni način slušao jedan razgovor o budućnosti naše planete Zemlje. Tom prilikom sam čuo slijedeće:


-ONAJ KOJI PITA: „KADA ĆE NESTATI VODE NA ZEMLJI“?

-ALLAH: „ONDA KADA PRESTANE POTREBA ZA VODOM“

-ONAJ KOJI PITA: „A KADA ĆE PRESTATI POTREBA ZA VODOM“?

-ALLAH: „IZMEĐU HILJADU DEVET STOTINA I DEVEDESETE, i DVIJEHILJADE I .......... GODINE.

POSLIJE TOGA ĆEMO OMOGUĆITI DRUGIM OBLICIMA ŽIVOTA (VANZEMALJSKIM) DA ISPROBAJU OVAKVE USLOVE ŽIVOTA (na Zemlji).

POSLIJE ĆEMO NA JEDNOJ STRANI (području, mjestu) STAVITI NEŠTO KAO STOLICE (FOTELJE), A NA DRUGOJ STRANI STAJAĆE LJUDI.

KO ĆE SJESTI NA KOJU FOTELJU (STOLICU) ZAVISIĆE OD TOGA, (nešto slično kao u šahu), ZA SVAKI POTEZ ZNA SE KAKVO MJESTO ĆE SE DOBITI, ODNOSNO NA KAKVU FOTELJU, tj. STOLICU, ĆE SE SJESTI“

Napominjem da mi nije poznato ko je postavljao pitanja, a poznato mi je da je odgovore davao Uzvišeni Allah. Kod odgovora kada će se desiti navedeni događaji nisam uspio registrovati krajnju godinu završetka perioda koji počinje 1990. godine. Naime, taj dio odgovora je ostao prekriven tajnom i nije mi dato da saznam i taj dio ove tajne. U zagrade sam stavljao dijelove koji pobliže objašnjavaju odgovore na postavljena pitanja.

Navedenog datuma, tj. 17.08.1978. godine bio je po hidžretskom kalendaru mjesec ramazan, 13.9.1398.g. Brojevi 13 i 9, kada izvršimo njihovu konekciju, kao rezultat nam daju broj 139, a to je analogni kod aritmetičkog izraza za ime Allah.

Datum 13.09 1398 je dat u znaku kodova 19 i 7:

13.09.1398 = 13091398;

13091398 = (197+197) + (1907 + 719) x Y + (197+197);

Kada izvršimo konekciju obe godine opet ćemo, kao rezultat, dobiti kodove 19 i 7:

[1978 1398 = (19 + 7) x Y]

Postoje i neke druge matematičke relacije, međutim neizvjesno je da li iste možemo koristiti za analizu prethodno navedenih tajni.


No comments: